Frontpage




TOMA DE POSESIóN DE LA PLAZA DE SARGENTO DE BOMBEROS
XISCO LóPEZ
25-Mayo-2011

Voldria aprofitar aquest espai de l´Agrupació per donar-vos les GRÀCIES a TOTS i per compartir les fotografies de la presa de possessió del càrrec de sergent.

Com fa 10 anys quan vaig ascendir a caporal, ara torn començar pràcticament de zero en una nova tasca, així que vos deman un poc de paciència fins que me vagi fent en el càrrec. Esper defraudar només a uns pocs, però també convèncer a uns altres amb la feina, ja que gràcies a tots (i ho dic en serio) m´heu anat fent així com sonc, i motivant dia a dia per seguir intentant aportar qualque cosa de positiu al Parc.

Estic segur de que no ho he fet per tothom (les meves disculpes per aquells que hagi pogut molestar), però estic molt content de ser on sonc ara i de com hi he arribat (pocs se´n recorden avui que en Xavi F. i jo renunciarem a una convocatòria per que havíem participat de la preparació d´unes bases i escollirem jugar net).

Tot i que haver pres possessió del càrrec avui en dia no és garantia de res, (a data d´avui no sé si encara hi ha qualque contenciós per resoldre), ja ho pens celebrar, així que els que no tengueu res millor que fer aquest diumenge 29 horabaixa, estau convidats a un bocí d´ensaïmada i un tassó de gelat a Son Malferit.

GRÀCIES!!

Xisco López.






<Salida>