Frontpage

"CUANTO MAS SE ELEVA UN HOMBRE, MAS PEQUEÑO LES PARECE A LOS QUE NO SABEN VOLAR"
NIETZSCHE(1844-1900)
----------------------
L'EMT inicia avui la vaga i Cort no destituïrà per ara el cap de Bombers

Jiménez acusà els seus antecessors al càrrec de «no haver fet res»

T.GOMIS. Palma. ~ Diari Balears ~ 27-Feb-04

Mayte Jiménez no entén les protestes dels Bombers de Palma. La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma assegurà ahir a la seva compareixença davant del ple ordinari que «he fet més en els sis mesos que duc al càrrec que els meus antecessors en 17 anys». Així mateix, i davant la manca d'acord amb l'Ajuntament, el comitè d'empresa de l'EMT anuncià que avui s'iniciaran les aturades parcials previstes, entre les 5 i les 7.30 hores del dematí.

El president de l'EMT, Álvaro Gijón, anuncià que aquestes aturades afectaran uns 20.000 passatgers. Així mateix, afirmà que «no es pot negociar amb algú que fa xantatge, estan demanant una cosa il·legal i per això ha fracassat la mediació del Tamib», en al·lusió als treballadors de l'empresa municipal.

Després d'haver acusat de manera implícita el seu company d'equip de Govern José Manuel Sierra de «no haver fet res» durant la seva etapa a Seguretat Ciutadana, Mayte Jiménez intentà disculpar-se atribuïnt la polèmica a una suposada «malinterpretació». Malgrat tot, les declaracions que consten a l'acta del ple i el visible malestar entre els regidors del PP eren prou clars per desmentir-la.

La regidora lamentà que «el principal objectiu dels treballadors del Cos de Bombers sigui que jo talli el cap al seu responsable», mentre que l'oposició no escatimà crítiques pel seu comportament. El PSOE recordà a Jiménez que els conservadors «duen 13 anys al poder», i que qualsevol inacció de l'Administració els correspon per complet. EU-EV criticà que la regidora «carregui el mort als altres», mentre que el PSM sentencià «o destitueix el cap, o tots els bombers».


Adreça: www.diaridebalears.com/segona.shtml?1997+3+115079